Inloggen

terug naar vorige pagina

D2- Hockey Club Twente D2-O : 4 - 1

Zondagochtend moest EHV Dames2 vroeg uit de veren voor een partij tegen Twente dames2. Een aantal weken behaalde we al winst uit een een oefenwedstrijd tegen dit team, maar zoals de coach Martijn Wildenboer zei; "Prestaties uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst".
In tegenstelling tot de oefenwedstrijd werd er fel gestart door EHV. Dit zorgt ervoor dat er in het eerste kwart een 2-0 voorsprong wordt gecreëerd. Het eerste doelpunt is een treffer van Roos en al snel volgt het volgende van Isa. In de tweede kwart zetten we dit door en maakt Isa ook de 3-0. Ondanks dat de dames van Twente ook hier een daar gevaarlijk weten te zijn richting het thuis goal, blijven we rustig hockeyen. Na een mislukte poging van Twente, weet Marije de 4-0 voor EHV te scoren. Helaas krijgen we in het laatste kwart nog een doelpunt vanuit een strafcorner tegen. We lopen het veld af met een mooie eindstand en overwinning van 4-1. Voorlopig staan we op de eerste plaats en hopen we deze vast te houden.