Inloggen
VrijdagMiddagHockeyBorrel | 31 mei
14-5-2024  | 
Noteer hem in je agenda! 31 mei de *Stick Around* vrijmihobo (vrijdag middag hockey borrel) van 16u tot 21u - een borrel met muziek van de befaamde hockeyfeesten.
 
Terwijl de dj draait en de boel een beetje opzweept, staat de jongste jeugd nog lekker te trainen. Muntjes kun je alvast halen bij de vaste bar. Op het terras of in clubhuis (bij regen) staan verschillende bedrijven met liefde voor hun producten; we zorgen voor een wijnproeverij, bierproeverij, goede hapjes en fris wordt geschonken vanuit de bar. 

Om 17u, de eerste training is afgelopen en de kids komen naar het terras … geen zorgen! Je kunt blijven, de dj gooit er voor de kids voor de afwisseling nog even ‘europapa’ in, maar gaat snel weer over naar de hockey hits (gelukkig). Kids worden vermaakt met knutsel tafels en er is natuurlijk een springkussen. Om half zes gaat de bbq aan en flipt EHV de hamburgers nog een keer om. Voor een muntje kun je lekker blijven eten en genieten van de gezelligheid van de club, muziek, drank, eten en leuke mensen om je heen! 
Helaas om negen uur gaat de prikverlichting uit en de lampen weer aan, het feestje is voorbij! Maar niet getreurd, EHV blijft gezellig en er komt vast weer een nieuwe vrijmihobo, de trend is gezet! Het hockey feestje nieuwe stijl is terug!


Vertel het voort en noteer 31 mei dik gedrukt en cursief in je agenda!!! 

Mede mogelijk gemaakt door:  @twentenannies@rebelfish.cc, @rigtersbier@flavouritewine@gastrovino_vaneker, DJMaartenElstak en EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren