Inloggen
Levering nieuwe tenue EHV
8-11-2023  | 

Beste EHV-leden,

Het is zover: het nieuwe EHV tenue wordt vanaf maandag 13 november uitgeleverd! Hockeygear bouwt samen met The Indian Maharadja een pop-up store in ons clubhuis. De pop-up store bestaat uit een gedeelte om de nieuwe EHV kleding te passen, een echte winkel met sticks, schoenen, tassen en The Indian Maharadja EHV clubkleding. 

Vanaf maandag 13 november tot en met woensdag 15 november, met eventuele uitloop naar donderdag 16 november, kunnen alle leden het nieuwe EHV-tenue halen in de pop-up store. Het nieuwe EHV thuis- en uitshirt zijn samen de rok/short onderdeel van het kledingfonds. De thuis- en uitsokken zijn voor eigen rekening.

Om de drukte rondom de uitlevering van het nieuwe tenue in goede banen te leiden werkt HockeyGear met een datumprikker. Hierdoor kunnen alle leden rustig passen en shoppen in de pop-up store. De pop-up store is van maandag 13 november tot en met woensdag 15 november dagelijks open van 15:00 uur tot 21:00 uur.

De link naar de datumprikker is zojuist per mail naar alle leden verstuurd. De datumprikker voor donderdag 16 november komt online als de beschikbare tijd-slots voor maandag tot en met woensdag vol zijn.

Belangrijk: Neem het oude Adidas tenue, shirt en rokje/short mee, zonder inlevering van het oude tenue kunnen we geen nieuw tenue meegeven. 

Om alles goed te laten verlopen is het niet mogelijk om zonder afspraak via de datumprikker langskomen in de pop-up store. 

Het bestuur van EHV heeft samen met de HockeyGear en The Indian Maharadjha een mooie actie kunnen maken ter introductie van het nieuwe tenue, waarbij alle leden 20% korting ontvangen op The Indian Maharadja artikelen (exclusief het EHV-wedstrijdtenue).

We kijken uit naar je komst en schrijf je snel in.


Namens Bestuur EHV en HockeyGear,


Met sportieve groet


Reinout Buizer
Voorzitter EHV



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren