Inloggen
In Memoriam Alice Wessels-Oosterveen
11-10-2023  | 

Alice Wessels (16-4-1954) was jarenlang de moeder van een echt EHV-gezin. Jan was jeugdcoach en bestuurslid (penningmeester), Nina en Maarten speelden op het veld met de besten mee. Samen met Karin Driezen vormde ze een ijzersterk duo in de barcommissie, waarvoor ze veel meer deden dan het regelen van alleen de inkoop, de bewaking en de barbezetting. Stapels pannenkoeken, pannen heksensoep, bergen tosti’s, ze draaiden er hun hand niet voor om, alles met een stralende glimlach. 


Maar waar ze echt plezier in had, en volkomen terecht ook veel waardering voor kreeg, dat was het verzorgen van de lunches voor de toernooien van de jeugd en de wedstrijden van Dames I, net even meer en wat anders dan dat broodje ham en kaas. Dat was háár feestje. En dan waren er nog de douches die ‘s zaterdags na de wedstrijden schoongemaakt moesten worden. Geen wonder dat Johan Borchert, het hoofd van de barcommissie, met beide dames heel erg gek was. 

Samen met Jan (en met Karin, en met Johan) werd ze benoemd tot Kroonlid van EHV. Familie Wessels, bedankt voor alles en heel veel sterkte.

 

Namens alle leden en Kroonleden,
het bestuur van EHV.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren