Inloggen
Start Seizoen 2023-2024
7-9-2023  | 

Beste EHV’ers,

 

De voorbereiding op het nieuwe seizoen zit er voor alle teams op! Die was voor de één wat langer dan voor de ander en vorige week is een select aantal teams al aan de competitie begonnen, maar nu mag iedereen eindelijk los.


Én zondag spelen meteen ons Dames én Heren 1 thuis!


De Dames van VVV uit Amstelveen treden na een wereldreis naar Enschede om 12.45 uur aan tegen het elftal van Simon Blanford. EHV D1 met een aantal nieuwe gezichten in het team is er na een behoorlijk internationale oefencampagne klaar voor!


Daarna om 14.45 uur neemt Heren 1 het op tegen Zwolle, degradant uit de Overgangsklasse en nu gecoacht door oude bekende Patrick Jeuken. EHV H1 heeft onder leiding van Richard van Wezenbeek een prima voorbereiding gedraaid en ze hebben veel zin het nieuwe seizoen een goede start te geven.


Natuurlijk zijn er op zaterdag ook al de nodige spannende wedstrijden te zien. Wat dachten jullie van MO8-1 en 2 die zaterdag om 9 uur meteen afslaan in een pittige pot tegen Bully, vervolgens kunt u via de O9, O12, O14 een lange hockey dag eindigen bij de O16 en O18 teams. Waarbij EHV MO18-1 om 14.45 uur Twente MO18-1 ontvangt en MO16-3 om 15.30 uur in de nazomer zon afsluit tegen Bully MO16-3! Het hele programma staat: hier.


We wensen iedereen veel succes dit weekend, maar vooral nog meer plezier. Het wordt mooi en warm weer, dus drink voldoende en smeer je goed in!


 

Namens het bestuur,

 

Met sportieve groet,


Reinout Buizer
Voorzitter EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren