Inloggen
Kom je buiten spelen? Op de hockeyclub! - Proeftrainingen bij EHV!
6-9-2023  | 

Hockey wil jou.
Welk hockey wil jij?


Als je wilt hockeyen, en dat wil je, dan kun je bij EHV kiezen uit verschillende mogelijkheden. Allemaal even leuk, allemaal even hockey en allemaal even EHV. Kijk maar eens, en maak je keus. Wil je meer weten, lees dan verder!


Bij EHV krijg je altijd eerst 4 proeftrainingen! Wil je een keer meedoen stuur dan een mail naar [email protected]. Je ontvangt van ons informatie wanneer je kunt beginnen, wat je mee moet nemen en hoe je je kan aanmelden voor een proeflidmaatschap. Je kunt dus niet zomaar met een team meedoen. Hieronder staan welke groepen we allemaal bij de jeugd hebben.


Ben je iets ouder? Dan kun je je direct inschrijven als proeflid en ook dan krijg je 4 proeftrainingen.


Kabouter/Funkey’s
Kinderen mogen beginnen met hockey als ze vier jaar oud zijn. Ze komen in onze jongste groep, de meisjes heten de kabouters en de jongens de funkey’s ze trainen samen. De kinderen maken op een speelse manier kennis met hockey, als ze er aan toe zijn worden er soms onderlinge wedstrijden georganiseerd met clubs uit de buurt. Dat is nog geen officiële competitie.

Leeftijd: 4-6 jaar
Training: 1x 1 uur per week met de eigen groep
Wedstrijden: indien mogelijk onderling met clubs uit de buurt


Meisjes/Jongens Onder 8
Als het kind 6 is gaat het beginnen met het spelen van competitiewedstrijden en wordt het ingedeeld in een team. De wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend, thuis bij EHV of bij een andere vereniging in Twente/Salland/de Achterhoek. De wedstrijden vinden plaats op een 8e veld en de kinderen spelen twee wedstrijdjes 3 tegen 3.

Leeftijd: 6-8 jaar
Training: 1x 1 uur per week met eigen team
Wedstrijden: 3 tegen 3 op twee veldjes tegelijkertijd
Aantal: minimaal 6 kinderen per team


Meisjes/Jongens Onder 9
De wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend, thuis bij EHV of bij een andere vereniging in Twente/Salland/de Achterhoek. De wedstrijden zijn op een kwart veld en er wordt gespeeld met 5 veldspelers en een keeper.

Leeftijd: 8-9 jaar
Training: 2x 1 uur per week met eigen team
Wedstrijden: 6 tegen 6
Aantal: minimaal 6 kinderen per team


Meisjes/Jongens Onder 10
De wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend, thuis bij EHV of bij een andere vereniging in Twente/Salland/de Achterhoek. De wedstrijden zijn op een half veld en er wordt gespeeld met 7 veldspelers en een keeper.

Leeftijd: 9-10 jaar
Training: 2x 1 uur per week met eigen team
Wedstrijden: 8 tegen 8
Aantal: minimaal 8 kinderen per team


Meisjes/Jongens Onder 12, 14, 16 en 18 jaar
Nu gaan de kinderen op een heel veld spelen met 10 veldspelers en één keeper. De wedstrijden duren vier keer 17,5 minuten en worden gespeeld in Twente/Salland/de Achterhoek. Maar soms ook wat verder weg, zeker als je in een selectieteam speelt.

Leeftijd: 10-18
Training: minimaal 2x 1,5 uur per week met het eigen team
Wedstrijden: 11 tegen 11
Aantal: 14-16 kinderen per team


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren