Inloggen
Nieuwsbrief april 2023
2-4-2023  | 
Beste leden en ouders van leden,

Het laatste deel van het hockeyseizoen is al weer enkele weken bezig en het mooie weer is weer onderweg.
Zoals u allicht al gezien heeft het EHV terrein een metamorfose ondergaan: was er medio december de nieuwe blaashal op veld 4, nu is onlangs ook ons nieuwe waterveld, veld 2, in gebruik genomen op de plaats waar voorheen een grasveld was. Dit tezamen met alle nieuwe bestrating die is aangelegd en bijna gereed is, maakt dat wij nu misschien wel het mooiste hockeycomplex van Oost-Nederland hebben met 3 watervelden en een eigen blaashal! Zodra het kan worden alle tussenliggende stukken nog ingezaaid met gras, hetgeen voor een goede waterafvoer moet zorgen.

Zoals u wellicht ook gezien heeft hangen op EHV sinds kort een aantal banners met de tekst 'Welkom op EHV'. Dit is een eerste actie van een aantal enthousiaste ouders die EHV een warm hart toedragen en het initiatief hebben genomen om een aantal zaken op EHV aan te willen gaan pakken, waarbij u met name moet denken aan het verbeteren en verfraaien van de accommodatie, zowel buiten als binnen. Het bestuur waardeert dit initiatief zeer en zal ook zeker verder met de ouders in gesprek gaan om er voor te zorgen dat EHV een echte vereniging is en blijft: Samen EHV!

Uit een rondvraag is naar voren gekomen dat het merendeel van de leden zeer enthousiast is over het verloop van het eerste zaalseizoen in de eigen hal, zowel de trainingsintensiteit als de wedstrijden. Uiteraard kunnen we met de opgedane ervaring er voor gaan zorgen dat het volgende seizoen nog beter zal verlopen. Er kan tijdig gecommuniceerd worden en de hal zal er op tijd staan, kortom er zal minder tijdsdruk en 'last-minute' werk nodig zijn.

De competities op zaterdag en zondag zijn nog in volle gang, waarbij opgemerkt dat Dames 1 na degradatie vorig seizoen er nu heel goed voor staat en een goede kans op promotie maakt. Dames zet hem op en probeer er een kampioenschap uit te slepen met directe promotie naar de 1e klasse!

Heren 1 heeft het dit seizoen moeilijk, maar een enigszins onverwachte zege afgelopen zondag heeft er voor gezorgd dat ze wel alles in eigen hand hebben. 
Kortom, nog een aantal spannende wedstrijden in het verschiet waarbij uw support natuurlijk zeer op prijs gesteld wordt!
De dames spelen thuis om 12:45 op zondag en de heren om 14:45.

Recent heeft het bestuur het door de jeugdcommissie en technische commissie gemaakte nieuwe beleidsplan goedgekeurd en dat is nu in werking gezet. Binnenkort kunt u het plan volledig lezen op de EHV site. In de praktijk komt het er o.a. op neer dat er veel meer meetpunten in het seizoen worden ingebouwd, waardoor er aan het einde van het seizoen een goede maatstaf is voor de  teamindelingen voor het volgende seizoen.

Tot slot wil ik u er nog op wijzen dat er op 1 juli een groots Lustrumfeest zal plaatsvinden op EHV ter ere van het 88 jarig jubileum (dit feest heeft bij het 85-jarig jubileum niet door kunnen gaan in verband met Covid). Houd deze datum dus vrij!


Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitter EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren