Inloggen
Nieuwsbrief oktober 2022
21-10-2022  | 
Beste leden en ouders van leden,

Het eerste deel van de competitie zit er al weer op en na de herfstvakantie gaan we weer verder tot aan de winterstop.

Vorige week woensdag hebben we samen met de Stichting Kunstgras EHV een informatieavond georganiseerd waarop we het goede nieuws konden brengen dat EHV er op zeer korte termijn een nieuw waterveld bij krijgt en een eigen blaashal voor zaalhockey!

Zoals velen weten is het huidige zandveld ('veld 4') echt aan het einde van zijn levensduur en dit veld dient daarom vervangen te worden. De Stichting Kunstgras EHV heeft hierop het plan opgevat om voor de vereniging niet alleen voor een nieuw veld te gaan, maar ook direct voor een blaashal voor zaalhockey, iets wat al veel langer op de wensenlijst stond.

Dit zal nu definitief plaats gaan vinden *), waarbij op het grasveld tussen veld 1 en 3 ('veld 2') een nieuw waterveld zal worden aangelegd en op één helft van veld 4 een blaashal zal worden gezet, waarin twee wedstrijd zaalhockeyvelden komen, met de mogelijkheid om er drie velden van te maken tijdens trainingen. 

Dit betekent dat voortaan alle thuiswedstrijden van de zaalhockeycompetitie in de eigen hal zullen worden gespeeld, evenals de trainingen!
EHV zal dit jaar met maar liefst 35 teams in vertegenwoordigd zijn in de zaalhockeycompetitie!

Tevens is de hal ook beschikbaar voor andere teams om alleen te trainen en zal worden geprobeerd de hal overdag aan derde partijen te verhuren.

Hieronder ziet u een impressie van hoe de hal er uit zal komen te zien:





Reeds komende weken zal worden begonnen met de aanleg van de hal, waarbij gepland is dat de hal op 8 december zal worden opgeleverd. Wij zullen t.z.t. nog een beroep op u doen om mee te helpen met de laatste fase van de aanleg van de blaashal, we hebben dan namelijk een flinke groep vrijwilligers nodig!

Alle velden zullen tevens worden voorzien van duurzame ledverlichting, inclusief de hal.

Zoals u wellicht heeft vernomen heeft Michiel van Gemert recent afscheid genomen als voorzitter van de jeugdcommissie. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Michiel zal worden opgevolgd door Ester Kroon. Ester, welkom!
De jeugdcommissie is inmiddels (in samenspraak met de technische commissie) onder andere druk doende om een betere selectieprocedure voor de jeugd te maken en vast te leggen, zodat daar in de toekomst eindelijk duidelijkheid over is en de selectie zo eerlijk mogelijk zal verlopen. 

Graag willen wij u nog vragen om als u naar de wedstrijden van uw zoon of dochter gaat kijken, of naar wedstrijden van andere teams: blijf sportief, moedig ze aan, maar laat de scheidsrechters hun taak verrichten zonder daar (luidkeels) op- en/of aanmerkingen over te maken. Zonder de scheidsrechters is een wedstrijd niet mogelijk en zij staan er ook in hun vrije tijd! Sportiviteit staat altijd voorop!

Tenslotte willen wij u nog wijzen op de activiteiten die binnenkort op EHV plaatsvinden, waaronder de Flower Power Party op vrijdag 4 november en de TD op zondag 13 november. Zien wij u daar?!


Namens het Bestuur,
Rob Witz - Voorzitter

*)  er is nog een héél klein voorbehoud mbt de financiering, maar de benodigde garanties van gemeente Enschede en Stichting Waarborgfonds Sport zijn binnen


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren