Inloggen
Nieuwsbrief November 2021
13-11-2021  | 
Beste leden en ouders van leden,

We zijn alweer een behoorlijke periode bezig met het nieuwe seizoen en we gaan de donkere tijd alweer in. Het doet ons veel genoegen u weer in groten getale langs de lijn te zien om onze spelers aan te moedigen. Ook waren er bij de 1e TD  en 2e TD van dit seizoen en bij het recente ‘Bierfeest’ veel leden aanwezig, hetgeen voor gezellige avonden zorgde.

Coronacheck
Helaas worden per vandaag, zaterdag 13 november vanaf 18:00 de coronamaatregelen weer strenger. Dit betekent dat u vandaag nog gewoon toegang tot het terrein heeft en kunt gaan kijken bij uw zoon en/of dochter, waarbij wel een coronatoegangsbewijs zal worden gevraagd voor toegang tot het clubhuis voor eenieder vanaf 18 jaar.

Vanaf morgen, zondag 14 november, mogen alleen spelers, trainers, coaches, begeleiders van teams en stafleden het terrein nog betreden.

Positieve punt van deze nieuwe maatregelen is dat iedereen mag blijven hockeyen, maar publiek is helaas niet meer toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden.

Dit betekent dat u tot de winterstop helaas niet meer op het EHV terrein naar hockey kunt kijken.

Voor de spelers blijft gelden dat er vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) nodig is om het clubhuis en terras te mogen betreden. Daarnaast gelden natuurlijk de gebruikelijke regels als 1,5 m. afstand houden en regelmatig uw handen wassen.

Wij vragen uw begrip en respect voor deze regels, die ons door de overheid worden opgelegd en waarin wij geen keuze hebben om ze te handhaven, ongeacht of wij het als bestuur er wel of niet mee eens zijn.
U vindt de actuele informatie op de site van de KNHB hier.


Zaalhockey
Over ruim een maand gaat het zaalhockey (eindelijk en hopelijk) weer van start, een extra activiteit waar door veel hockeyers naar uitgekeken wordt. Helaas nog niet in een eigen hal, waar achter de schermen nog steeds wel actief aan gewerkt wordt. Zie ook het bericht op de site met betrekking tot de zaalhockey. 
EHV speelt met maar liefst 35 zaalhockeyteams deze winter!

Rondje van EHV
Afgelopen voorjaar hebben wij zeer gulle giften ontvangen voor het 'rondje voor EHV', waarmee wij zoals belooft het clubhuis gaan verbeteren. Dit is inmiddels in gang gezet, maar mede door de problematische levering van materialen en de benodigde langere periode voor de verbouwing (de vloer moet drogen) heeft de uitvoering nog niet kunnen plaatsvinden. We streven er nog steeds naar dat dit tijdens de winterstop gaat plaatsvinden, mocht dat echt niet lukken dan zal het komende zomer worden uitgevoerd.

Scheidsrechters
Recent hebben vele 1e jaars B-spelers en speelsters hun scheidsrechterkaart digitaal behaald, gefeliciteerd!
Er is een ambitieus plan opgezet door Joris Veldmaat om de komende jaren het aantal clubscheidsrechters te vergoten en de kwaliteit van onze scheidsrechters te verbeteren. Ook worden ouders betrokken in het plan, zodat er vanaf de jongste jeugd goede scheidsrechters en begeleiders zijn om het spel te (bege)leiden.
Zeer binnenkort vindt u alle informatie op onze site.

Keepers
Onlangs heeft er een uitgebreide inventarisatie plaatsgevonden van de keepersmaterialen. Naar aanleiding daarvan is er besloten om een deel van de materialen die niet in goede staat zijn, op korte termijn te vervangen. Veiligheid staat uiteraard boven alles.

LISA - Incasso contributie
Binnenkort zal het softwaresysteem waarmee EHV en vele andere hockeyverenigingen werken (LISA) een grote update krijgen. In de aanloop hiernaartoe heeft dit er helaas buiten onze schuld om toe geleid dat er de nodige vertraging is ontstaan bij de inning van de contributie. Hierdoor zal de eerste contributie incasso pas een dezer dagen plaatsvinden. Wij kunnen hier echter niets aan doen, sorry!

ALV
Begin februari 2022 is er weer een ALV in ons clubhuis. Daarop vooruitlopend vraag ik uw aandacht voor het volgende: er zijn meerdere vacatures in het bestuur, onder andere voor een penningmeester, omdat Erik Klooster inmiddels naar Zwolle is verhuisd en voor een secretaris, aangezien Lennart Mensonides na de ALV het bestuur gaat verlaten.

Zou u wat voor de club willen doen en een van deze functies ambiëren, stuur dan een mail naar [email protected] met uw motivatie en wij nemen contact met u op.

Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitter EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren