Inloggen
Indeling nieuwe teams 2021-2022
1-4-2021  | 

Beste ouders,

 

Wederom een ontzettend raar seizoen met nauwelijks competitiewedstrijden die we kunnen spelen met onze jeugd. Gelukkig spelen we wel onderling en mogen we lekker trainen, maar toch is dat niet voor het echt en merken we dat het soms best moeilijk is om ervoor te gaan iedere training.

 

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen en hopen we nu eindelijk weer eens een normaal seizoen te kunnen draaien.

 

Vanuit de KNHB is onderstaande info gedeeld:


"Na de volgende persconferentie, die plaatsvindt op 13 april, zal de competitieleiding, op basis van het dan geboden perspectief, opnieuw vaststellen en publiceren wat de mogelijkheden zijn. Daarbij wil de competitieleiding dan ook duidelijkheid geven over de deadlines die horen bij een eventuele hervatting van de reeds opgestarte competities.

Het is wellicht goed om nogmaals te benadrukken dat voor alle competities geldt dat deze niet meer in het reguliere format kunnen worden afgerond.”

 

Daarom hebben we 2 scenario’s uitgewerkt die we hieronder even zullen toelichten.

 

Scenario 1: We spelen geen competitie meer.

Vanaf 12 t/m 23 april gaan we voor de D, C en B meiden teamselecties organiseren zodat we alle kinderen gedurende 4 trainingen kunnen zien hockeyen. Op basis daarvan en uiteraard de informatie van de trainers en coaches gaan we 2 groepen maken, namelijk een groep die in aanmerking komt voor een selectie of 2de team en een groep die daar niet voor in aanmerking komt.

 

Met die selectie groep gaan we vervolgens verder trainen om daar de teams uit samen te stellen. De kinderen die hier niet voor in aanmerking komen krijgen een brief waar ze een voorkeur voor vriendinnen in aan kunnen geven om mee samen te gaan spelen.

 

Voor de A jeugd wordt er bij de meiden geïnventariseerd wie er selectie willen doen voor de A1. Die meiden gaan meetrainen met de A selectie in die 2 weken.

 

We starten met de niet-selectie teams dan ook z.s.m. in de nieuwe samenstellingen zodat we allemaal ruim voor de zomervakantie al in ons nieuwe team getraind hebben en evt. al wat (interne) oefenpotjes kunnen spelen

 

Scenario 2: We starten nog wel met een vorm van competitie.

We laten bij alle wedstrijden een aantal keren scouts meekijken om informatie te verzamelen en organiseren in juni nog een week waarin we met een groep van ca 28 kinderen gaan trainen die in aanmerking komen voor een selectie team en vormen daaruit een 1ste en 2deteam per lijn. 

Jeugdcommissie, Technische-commissie en Trainers coördinatie


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren