Inloggen
Gezocht: wedstrijdcommissie junioren
27-6-2020  | 
Gezocht: wedstrijdcommissie junioren

Beste EHV-ers,
In de afgelopen jaren hebben wij, Ernst en Sas, ons bezig gehouden met de wedstrijdcommissie senioren en junioren. Het seniorengedeelte is 2 seizoenen geleden overgenomen door  Pim en Marjo, afgelopen seizoen is er aanvulling bij de junioren geweest. Helaas kan degene die afgelopen seizoen aanschoof de commissie niet overnemen en zoeken wij dus opnieuw naar 2 personen die dit seizoen aanschuiven en in de 2e helft van het seizoen primair de kar gaan trekken. Hulp op de achtergrond blijft uiteraard aanwezig.
Dit is echt het laatste jaar dat wij als duo beschikbaar zijn. Ik ben inmiddels verhuisd naar Den Haag en Sas heeft geen kind meer spelen in de jeugd. De directe binding en aanwezigheid die nodig is om deze functie goed te kunnen vervullen is er dan ook niet meer.
De wedstrijdcommissie bestaat uit 3 onderdelen. Planning wedstrijden, planning arbitrage en het wedstrijdsecretariaat junioren.
Daarmee is deze commissie 1 van de 3 commissies die absoluut noodzakelijk zijn om teams te hebben en deze wedstrijden te kunnen laten spelen.
De hoeveelheid tijd die deze functie in beslag neem hangt niet alleen af van het aantal personen die in de commissie zitten maar ook van wat zich aanbiedt buiten de standaardzaken om. Dat kunnen weersomstandigheden zijn, persoonlijke omstandigheden die een team of zelfs gehele club treft en factoren van buitenaf. Het is dus moeilijk aan te geven, maar als er een beetje routine is, valt het best mee. Het is echter wel een functie waarbij je niet altijd op voorhand weet wat er aan komt, waardoor je er dus rekening mee moet houden dat er actie verwacht wordt. Het is zeker geen vrijblijvende functie waarbij je makkelijk kunt zeggen "Dat komt nu even niet uit”’.
Wil je meer weten of wil je wel aansluiten laat maar weten.

Met vriendelijk groet,
Ernst en Sas.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren