Inloggen
uitbreiding team trainers-coördinatoren (Jongste Jeugd)
8-4-2019  | 

De afgelopen periode zien we een toenamen in het aantal nieuwe leden, met name in de jongste jeugd. (funkeys t/m 8-tallen). De trainingen voor deze groep worden gegeven door eigen spelers en speelsters vanuit EHV. Vaak zijn dit jongere jongens/meiden. We vinden het binnen EHV belangrijk om de kwaliteit van de trainingen op een goed niveau te houden. Het is daarom essentieel dat de jeugdtrainers goed worden begeleid. Antoinet Wildeboer en Bart Olde Boerrigter zijn de trainers-coördinatoren voor alle trainers binnen EHV en vanuit die rol begeleiden zij ook de trainers. De nieuwe instroom van jeugdleden legt een extra druk op hen, met name in het begeleiden van de jeugdtrainers op vrijdag.

 

We zijn dan ook blij dat we 2 vrijwilligers aan het team hebben kunnen toevoegen. Voor de vrijdagen zijn dat:

 

 

  • Ester Kroon - Oud speler van Dames 1 EHV. Zij loopt al een paar maanden mee en is tevens de moeder van Kick (funkey jongens) en Fieke (ME2)
  • Ronald Haakman - Zorgprofessional in het vakgebied motoriek en bewegingsgedrag. Tevens is hij de vader van Jip uit de MD3.

 

 Beiden zullen een actieve rol spelen in het begeleiden van de jeugdtrainers en je zult hen dus zien rondlopen op de velden.

 Als je vragen heb over trainingen of jezelf willen aanmelden om een actieve rol te spelen binnen EHV spreek dan 1 van de trainers - coördinatoren aan of stuur een mail naar: [email protected](of naar de jeugdcommissie:[email protected])

 

Antoinet en Bart

trainers - coördinatoren EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren