Inloggen
Uit liefde voor Lotte 

Huidige tussenstand (26 maart 2019): €17.000


 

 

Enschede, 14 maart 2019


De inzamelingsactie, stichting "Uit Liefde Voor Lotte”met rekeningnummer IBAN:

 

NL 62 RABO 0338351817 is van start gegaan.


Lotte van der Zee, de mooiste teenager van de wereld, heeft zoals velen van jullie gehoord hebben, 20 februari een hartstilstand gekregen. En door de gevolgen hiervan het leven op 6 maart moeten loslaten. Onze mooie lieve Lotte was nog maar 20 jaar.

 

Lotte is inmiddels thuis bij haar ouders Bert en Eugeniek in Enschede.
Bert en Eugeniek willen Lotte graag een mooi en waardig afscheid geven. Leden, ouders en vrienden van Hockeyvereniging EHV dragen dit een warm hart toe.

Om deze herdenking te kunnen bekostigen willen wij, ouders van leden van EHV, Bert en Eugeniek graag financieel steunen. Bert en Eugeniek werken beiden als kleine zelfstandigen. Door het grote verlies van Lotte en de verwerking hiervan valt hun inkomen voorlopig weg.

Wij hopen dat jullie, net als wij, Lotte en haar ouders willen steunen, door een donatie te doen.
Ons doel is om €35.000,- in te zamelen voor een mooi afscheid voor Lotte en een financiële ondersteuning voor haar ouders Bert en Eugeniek. Hierdoor hoeven zij zich de komende maanden geen zorgen te maken over hun inkomsten en kunnen ze zich volledig richten op het verwerken van het verlies van hun allerliefste Lotte.

Lotte wordt zaterdagmiddag in besloten kring gecremeerd. Tussen 10.00 en 13.30 uur is er een openbare condoleance in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. Er is hier voor iedereen gelegenheid om afscheid te nemen van Lotte.


Mede namens Bert en Eugeniek bedanken we jullie voor je steun.


Dianne, Kirstie, Corinne, Jack, Martin & Patrick
Ouders van (ex)leden EHV


n.b.
Deze actie is opgezet met toestemming van de ouders van Lotte. Rabobank Enschede-Haaksbergen, Damsté advocaten-notarissen en Jongbloed fiscaal juristen hebben door het opzetten van deze ANBI stichting deze actie mede mogelijk gemaakt. Als de donaties meer opbrengen dan het streefbedrag, wordt de inzamelingsactie gestopt en worden de overige donaties overgemaakt aan de goede doelen welke Lotte gekozen zou hebben (Stichting Loverboys, hiervan is Lotte Ambassadrice, de Linda Foundation en de Dierenambulance). Het geheel van de overgemaakte donaties wordt o.a. bijgehouden op de EHV website (www.ehv-enschede.nl).


 


 

 
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren