Inloggen
Jack Justus toegevoegd aan technische staf EHV Heren I
25-2-2016  | 
De zeer ervaren hockeytrainer Jack Justus is met onmiddellijke ingang voor de rest van het seizoen toegevoegd aan de technische staf van EHV's eerste herenelftal. Hij zal op de dinsdagavonden assistentie verlenen bij de training en enkele wedstrijden bezoeken voor een tactische analyse.

Justus is een bekende naam in het oostelijke tophockey. Als speler maakte hij deel uit van Doetinchem Heren I, dat binnen vier seizoenen promoveerde van de vierde naar de eerste klasse. Verder was hij bij die club jeugdtrainer van de latere internationals Stephan Veen en Leo Klein Gebbink.

Een groot deel van zijn carrière bracht hij door bij Hattem, waar hij vele functies bekleedde en onder andere trainer-coach was van het eerste herenteam in de overgangsklasse. Sinds 2013 is hij technisch verantwoordelijk voor het project 'Plustraining' in Zwolle, waar hij ruim zestig kinderen in de leeftijd van acht tot zestien jaar de fijne kneepjes van het hockeyspel bijbrengt om hun technische vaardigheden te verbeteren.

EHV's trainer-coach Richard van Wezenbeek spreekt namens de volledige staf zijn tevredenheid uit over de komst van Justus: 'Als je zo'n man binnen je team kunt halen, dan moet je dat onmiddellijk doen. Met zijn ervaring, kwaliteiten en netwerk aan relaties kan hij ons allemaal beter maken. We verheugen ons dan ook zeer op de aanstaande samenwerking en bedanken het bestuur en de TC van EHV voor hun snelle en efficiënte medewerking om de komst van Jack mogelijk te maken.'

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren