Inloggen
EHV Jongens actie
21-4-2013  | 

EHV Jongens actie

 

EHV is een actie gestart om jongens te interesseren voor de hockeysport. Het is de bedoeling nieuwe jongens actief hockey te laten spelen. Deze speciale jongens actie loopt tot 15 juni 2013.

 

Jongens die willen gaan hockeyen bij EHV kunnen tegen betaling van € 26,50 een tegoedbon aanschaffen. Deze bon kan bij ‘t Hoen Sport worden ingewisseld voor een speciaal actiepakket. Dit pakket bestaat uit: een houten jeugdhockeystick, een gebitsbeschermer, een set scheenbeschermers en een hockeybal. Ook ontvangt men een vrij te besteden cadeaubon ter waarde van € 7,50 van ’t Hoen Sport.

 

Schrijven de jongens zich in als jeugdlid bij EHV, dan worden de kosten van de tegoedbon volledig in mindering gebracht op de contributie voor het komende speeljaar (seizoen 2013-2014).

 

Weet jij nog jongens (geboren tussen 1 oktober 2001 en 30 september 2009), die het leuk vinden om te gaan hockeyen? Maak hen dan attent op deze actie of laat ze tijdens de vrijdagmiddagtraining kennismaken met de hockeysport en met EHV. Deze training is van 15.45 tot 17.00 uur.

 

Inschrijven kan bij Paul Bossink van het Hockeycafé of bij één van de jongste jeugd coördinatoren van EHV. Na inschrijving en contante betaling van € 26,50 ontvangt men dan de tegoedbon die bij ’t Hoen Sport kan worden ingewisseld. Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren