Inloggen
Teamindeling Jeugd Seizoen 2024-2025
15-6-2024  | 

Beste (ouders van) jeugdleden,

 

De laatste weken is door het Hockeyblok van het bestuur en Jeugdcommissie hard gewerkt aan een zo evenwichtig mogelijke voorlopige indeling van de teams. Gedurende het seizoen is er naar wedstrijden en trainingen gekeken en samen met de evaluaties is een zo goed mogelijk beeld van de spelers ontstaan. De continue observaties en de vriendenwensen (bij de jongste jeugd en breedteteams), zorgen ervoor dat een zorgvuldige afweging gemaakt is. De indeling is voorlopig, omdat er nog aanmeldingen van spelers binnenkomen en we deze spelers ook willen plaatsen. Daardoor kunnen er nog minimale verschuivingen plaatsvinden.

 

Aangezien de teams met veel zorg en aandacht samengesteld zijn, is het verzoek aan de spelers en ouders/verzorgers om te vertrouwen op de kennis, ervaring en het zorgvuldige proces van de Jeugdcommissie en het Hockeyblok. Natuurlijk bestaat er een kans dat iemand teleurgesteld is, dat begrijpen we. Ons verzoek is om bij vragen over de indeling het nieuwe team het voordeel van de twijfel te gunnen, het tijd te geven en positief te zijn richting de spelers, elkaar en Jeugdcommissie/Hockeyblok. Wij hebben in elk geval vertrouwen in de nieuwe teams en kijken uit naar het nieuwe seizoen waarbij hockeyplezier in een fijn en sportief team het belangrijkste is. Onderaan dit bericht staat waar je de teamindeling kunt vinden.

 

Mocht je alsnog vragen hebben dan kan je mailen naar [email protected]. Houd er rekening mee dat we allemaal vrijwilligers zijn en het enorm waarderen indien er op een beschaafde manier gereageerd wordt. Vragen die via andere kanalen binnen komen worden niet in behandeling genomen.


Toelichting O12: De KNHB heeft naar aanleiding van een positief verlopen pilot besloten dat volgend seizoen O12 teams 11 tegen 11 (heel veld) of 9 tegen 9 (driekwart veld) kunnen spelen. Daarom zijn er, zoals in de teamindeling staat, elftal en negental teams gevormd. Op dit moment is de KNHB bezig om de competitie poules te vormen op basis van de teaminschrijvingen van de clubs. Het kan zijn dat er vanuit praktische overwegingen besloten moet worden om van een elftal een negental te maken of andersom, omdat de poules niet uitkomen. Indien de teamindeling daardoor gewijzigd moet worden dan zullen wij dit zo snel mogelijk kenbaar maken aan de betreffende teams.

 

Op de website van de KNHB is meer informatie te vinden over de wijzigingen bij de O12:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/competitie-aanbod-veldhockey-jongste-jeugd

 

Trainen: In week 25 zal er niet getraind worden. Voor week 26 en 27 zijn de trainers coördinatoren aan het kijken wat er mogelijk is. Dit is alleen voor de juniorenteams (O12-O18). Hierover later meer. De jongste jeugd begint na de zomer weer.


Trainers gezocht: Voor diverse jeugdteams zijn wij nog opzoek naar enthousiaste trainers. Dit kunnen spelers van de A/B/C lijn zijn maar ook enthousiaste ouders zijn van harte welkom! Wil jij volgend jaar je steentje bijdragen aan onze mooie bloeiende vereniging geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar [email protected]


Startersdag: iedereen heeft een uitnodiging gehad voor de Startersdag (Funkey’s niet) op 6 Juli. We hopen jullie allen dan te zien.


Document teamindeling: De teamindeling kan je vinden op de EHV-website: EHV Enschede (ehv-enschede.nl) rechtsboven inloggen > club > documenten > jeugdcommissie. Zie de bijlage voor een korte handleiding m.b.t. inloggen.


Veel plezier in de nieuwe teams.


Met sportieve groet,


Jeugdcommissie en Hockeyblok bestuur



Bijlage: InloggenEHVsite.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren