Inloggen


terug naar vorige pagina


JB1- !Oefenwedstrijd : -  
 

Afgelopen maandag, 12 oktober, heeft de hockeydag plaatsgevonden voor JB1. Eigenlijk was deze dag gepland in augustus, maar door de hitte is daar een stokje voor gestoken. 

De dag begon met een trainingsblok op technieken. Passeerbewegingen en schijnacties. Voordat de lunch begon hebben we een mooie partij gespeeld. Lunch: zelf meegenomen versnaperingen ivm Corona-maatregelen. 

Na de lunch kwam gasttrainer Stijn (topspits van H1) de groep de forehand- en backhandslag aanleren en verbeteren. Zijn goede voorbeelden, aanwijzingen en oefeningen waren zeer de moeite waard. 

In het derde blok na een korte rust was het de beurt aan gasttrainer Paul (topkeeper H1), die eerst de keeper onder handen nam en daarna de organisatie met verdedigers liet oefenen. Met zijn aanwijzingen en oefeningen is JB1 weer een stapje verder gekomen. 

De trainingsdag zou afgesloten worden met een korte training aan de ouders. Maar vanwege de C maatregelen ging die niet door. 

Wat een mooie dag, de hele dag op het veld, lekker hockeyen, geen extra inschrijfgeld, maar gewoon genieten van je lidmaatschap op EHV. 

 

Op vrijdag 16 oktober heb ik aan MC3 ook zo’n dag georganiseerd. Ook weer onder een mooi zonnetje, met hulp van hun eigen vaste trainers. Zo hoort het in mijn ogen: lekker extra trainen in de herfstvakantie!

 

Wil Dielis

Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren