terug naar vorige pagina

MC2- !Oefenwedstrijd : -

EHV MC2-Bully MC2 (1-0) oefenwedstrijd.

Vandaag staat een mooie oefenwedstrijd tegen Bully MC2 gepland. De taken waren duidelijk, hoge druk, breed spelen, als team werken.

Het was een eerste helft met uitersten, mooi samenspel werd afgewisseld met kluitjes hockey, mooie strakke passen met moeilijk makende backhand slagen...We gingen de rust in met 0-0.

...

Na de rust speelden we iets feller en kwam de pass beter aan, we konden de hoge druk goed houden, maar scoren lukte niet. In de laatste minuten van de wedstijd konden we de druk nog meer verhogen en kon Maxime scoren. Omdat er bij ons een paar meiden nog op vakantie of geblesseerd zijn, hadden we vandaag 4 invallers, Nina, Megan, Isabel en Lisan dank je wel voor jullie top inzet!

Vraag van de dag: als de keeper een bal over de achterlijn speelt (opzettelijk), is dit dan een lange corner of een strafcorner? (#ikvraaghetvooreenvriend 😉)

Volgende week starten we met de reguliere competitie, we gaan nu 1e klasse Poule A spelen, dus een mooie uitdaging staat ons te wachten. We spelen onze eerste wedstrijd uit tegen Ede MC1 om 10.45 uur. Tot volgende week!