terug naar vorige pagina

MC2- Lochemse Hockey Club MC1 : 3 - 1

Lochem MC1 - EHV MC2 1-3
Een team dat groeit, de juiste aanwijzingen krijgt en daar iets mee wilt doen, een team dat doorheeft dat je alleen MET elkaar kunt winnen en ook zeker veel lol heeft MET elkaar, ging gisteren gretig en toch ook licht gespannen richting Lochem, zou dit mogelijk de eerste overwinnen van dit jaar kunnen zijn?

De wedstrijd begon goed, prachtig hockey over vele schijven en mooi verleggen naar de vrije ruimtes. Stromende regen en overijverige scheidsrech...ters konden de meiden er niet van weerhouden om te scoren, goed samenspel resulteerde in een mooi doelpunt van Annelot.(0-1). Als je als team zo gefocust bent op kansen en hoge druk, kan het gebeuren dat je soms iets te veel risico's neemt, daar maakte Lochem gebruik van en scoorde de 1-1. Tips in de rust waren, niet eindeloos combineren in het 23 m gebied en de cirkel in en schieten of een strafcorner forceren.
Na de rust konden de meiden het weer oppakken, taken werden goed uitgevoerd en sneller dan ons publiek de koffie op kon drinken scoorde Chantàl 1-2. Dat gaf zelfvertrouwen. Toen het 1-3 werd met nog 15 minuten op de klok, was de wedstrijd gespeeld. De eerste overwinning van dit seizoen en voor sommige sinds een langere tijd is binnen! erg goed gedaan.

Omdat Wiep geblesseerd is, stond Marre vandaag in het doel, Wiep bedankt voor je hulp en adviezen, heel veel beterschap en we hopen dat je snel weer herstelt bent, Marre heel goed gekeept en Isabel W. bedankt dat je met ons mee wilde doen.

Wij hopen deze stijgende lijn vast te houden en gaan ons voorbereiden op de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie, Thuis tegen QZ om 11.30 uur op veld 3. Wij hopen dat er ondanks de Military vele supporters zullen zijn. Tot volgende week!