Inloggen

terug naar vorige pagina

MC2- NMHC Nijmegen MC2 : 1 - 3

Nijmegen MC2-EHV MC2 3-1

Zaterdag hebben we onze eerste competitie wedstrijd uit tegen Nijmegen gespeeld. De sponsorkleding kwam vers van de pers en de weergoden waren ons goed gezind. We begonnen de wedstrijd erg sterk, mooie combinaties en er werd hard gewerkt. Helaas kwamen we met 1-0 achter, het harde werken zat er nog in, maar de nauwkeurigheid van de ballen werd minder. De meiden moesten nog harder werken om de bal weer terug te winnen en liepen steeds meer achter zic...hzelf en de bal aan. 2-0 kon dan ook niet vermeden worden. Snel daarna volgende 3-0, volgens de meiden buiten de cirkel geschoten, maar na protest van onze kant, kon de scheidsrechter alleen maar toegeven dat ze slechte ogen had en dat ze het niet had gezien.... (en meer niet). Vol verbazing van deze opmerking vervolgde de meiden de wedstrijd. Omgaan met onrechtvaardigheid en zelfreflexie, (want een wedstrijd verlies je niet alleen op basis van de scheidsrechter) zijn mooie leermomenten van deze wedstrijd. Gelukkig kwam de rust snel en konden de coaches de meiden weer zo stimuleren en motiveren dat ze de tweede helft weer sterk begonnen, dit resulteerde in een mooi doelpunt van Chantàl (3-1). Kansen kwamen er wel, maar het is 3-1 gebleven. We gaan ons komende week voorbereiden op de wedstrijd tegen Beuningen MC1, we spelen om 13.00 uur thuis.