Inloggen
Nieuwsbrief december 2021
19-12-2021  | 
Beste leden en ouders van leden,

Het jaar is al weer bijna afgelopen, maar helaas kunnen we ook dit jaar geen kerst- en nieuwsjaarborrel met u organiseren . De gisteren (18-12) aangekondigde maatregelen maken dit onmogelijk en betekenen tevens het voorlopige einde van de zaalhockeycompetitie en beperken de mogelijkheden op het veld sterk.
Voor jeugdleden kan er in januari wel getraind worden, maar voor de senioren geldt dat dit alleen in 2-tallen mag. Maar nog steeds tot uiterlijk 17:00. We houden u hierover op de hoogte.

Op 29 november is oud EHV-trainer André Geers overleden. Onder zijn leiding werd EHV Heren 1 in de 90er jaren 3 keer kampioen en promoveerde EHV naar de hoofdklasse. Namens het bestuur en alle EHV-ers wens ik de familie en vrienden sterkte met dit verlies.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws: het vernieuwen van de kleedkamers en de douches is afgelopen week begonnen! Zoals deze zomer aangekondigd (en mede dankzij u!) zullen de kleedkamers worden vernieuwd, evenals de wc's en de vloer in het clubhuis.

Rest mij u via deze onpersoonlijke weg namens het voltallige bestuur prettige feestdagen toe te wensen en een goede jaarwisseling. Blijf gezond en tot volgend jaar!

Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitterterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren