Inloggen
Teamindeling 2021-2022
24-5-2021  | 

Definitieve teamindeling 2021/2022

Beste spelers, speelsters en ouders,

Afgelopen periode heeft de jeugdcommissie gewerkt aan de teamindeling. Het resultaat staat in bijgaand Excel bestand. Graag wil ik namens de jeugdcommissie iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt en input gegeven (jeugdcommissieleden, trainers, coaches, ondersteuners van selectie dagen, TC).

Ook dit jaar hebben we feedback gekregen van spelers en ouders, soms negatief, vaak positief, maar ook geregeld opbouwend. Wij zijn iedereen dankbaar en nemen alle feedback ter harte om komend jaar een nog betere procedure te hanteren om teams in de delen. Zonder de heftigheid van de huidige corona-periode zal dit ongetwijfeld makkelijker zijn.

We wensen alle kinderen veel plezier in hun nieuwe team en kijken uit naar de nieuwe competitie en wie weet kunnen er al wat onderlinge (regio)partijtjes gespeeld worden in komende weken.

Mocht je opmerkingen of vragen hebben neem gerust contact op met ons. Maar ook als je komend seizoen mee wilt helpen aan het reilen en zeilen van jeugdhockey binnen EHV stuur ons gerust een berichtje.

Jeugdcommissie EHV

[email protected]

 Bijlage: Teamindeling2122.xls

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren