Inloggen
Nieuwsbrief: Corona update en 'Rondje voor EHV'!
24-3-2021  | 
Beste leden en ouders van leden,

De laatste weken is er gelukkig weer iets meer ruimte gekomen voor trainingen op EHV. Ook de seniorenteams tot en met 26 jaar trainen weer en voor de 'iets ouderen' kan er weer in groepjes van 4 getraind worden.

Wij zijn onze leden zeer erkentelijk voor het trouw blijven aan EHV, wij hebben momenteel meer leden dan een jaar geleden! De contributiebetalingen komen gelukkig voor het overgrote deel gewoon binnen, waar wij enorm blij mee zijn! 
Ook laten onze sponsoren ons niet in de steek en blijven zij ons ondersteunen, dank hiervoor!

Als bestuur zijn wij druk bezig om zoveel mogelijk, grotendeels hockey gerelateerde zaken te regelen, immers ons clubhuis moet nog steeds gesloten blijven. Dit vinden wij natuurlijk enorm jammer, want hierdoor ontbreken de vele contactmomenten met ouders, medespelers en de gezellige weekenden en avonden op EHV. Bovendien worden en hierdoor ook geen horeca inkomsten gegenereerd voor onze club.

Om dit enigszins te compenseren heeft de sponsorcommissie daarom het initiatief genomen om een actie op te zetten voor de bar, immers onder 'normale' omstandigheden zou ook u hier regelmatig aanwezig zijn om te genieten van een drankje of een hapje (toch?).

Misschien wilt ook u daarom in deze moeilijke tijd wel onze club ondersteunen en een virtueel rondje geven voor EHV?!

Dat kan vanaf NU op ons nieuwe sponsorplatform, waarop we in de toekomst nog veel meer acties zullen gaan opzetten: voor verbetering van onze accommodatie, voor speciale doelen, alles is mogelijk.

U kunt hier uw rondje geven: Rondje voor EHV!

Wij hopen dat ook u hieraan mee wil doen en zo bijdraagt aan het succes van deze actie, waarmee wij de club (bar) deze rare tijden willen laten overleven. Wij zijn blij met elk rondje, immers samen maken we onze club sterk!

Ook hoop ik nog steeds u dit seizoen weer persoonlijk langs de lijn te mogen ontmoeten om samen een spannende wedstrijd te kijken en na daarna gezellig samen te zijn in ons clubhuis!

In de tussentijd moeten we nog wel de geldende regels handhaven: 1,5 meter afstand en helaas nog geen publiek bij de trainingen en oefenwedstrijden.


Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitterterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren