Inloggen
Zaalhockey seizoen 2020 – 2021 (Bond en TVO)
16-9-2020  | 

Onderstaand de informatie over zaalhockey voor komend seizoen. Houd in het achterhoofd dat Corona alles in de war kan schoppen. De KNHB geeft echter wel aan dat ze "gewoon” gaan zaalhockeyen. Probleem is dit jaar des te meer de beschikbaarheid van zalen omdat die wegens corona strengere eisen gaan hanteren.


·Junioren - TVO

Dit jaar zullen we ook deel gaan nemen aan de zogenaamde TVO competitie. Dit is een twents initiatief dat al enkele jaren actief is. Doel is om zaalhockey voor de breedte teams aantrekkelijk te maken door wedstrijden te organiseren in de regio, tegen bekende teams en op de dag zelf maximaal 1 wedstrijd tussen je eigen wedstrijden. De TVO is beschikbaar voor teams vanaf de 2e klasse en lager (veldindeling).

·

Jongste Jeugd – TVO

Ook de 8-tallen kunnen deelnemen aan de TVO competitie.

Voor de F en E6 teams gaan we een apart programma organiseren via een externe partij. Doel hiervan is om spelenderwijs kennis te maken met zaalhockey. Hiervoor zullen die teams apart worden geïnformeerd.

·

Junioren – Bond

Teams die op het veld spelen hoger dan de 2e klasse kunnen zich inschrijven voor de bondscompetitie. Dit is gelijk aan andere jaren.

·

Senioren – Bond

Idem vorige jaren


Inschrijf-procedure

In tegenstelling tot afgelopen jaren zal de inschrijving via LISA verlopen. Iedereen moet zich individueel inschrijven. Er zal een evenement aangemaakt worden waar je jezelf kunt inschrijven. Log via je eigen lidnummer in via de website van EHV (rechtsboven "inloggen”) en dan ga je naar evenementen.

De inschrijf deadline zal op 20 september liggen. Omdat we nog geen deadline hebben van de bond is dit indicatief.

Als niet je hele team zich inschrijft schrijf je dan toch in zodat jij wel kunt hockeyen bij een ander team.


Kosten

We hebben als zaalcommissie nog niet alle kosten in beeld omdat we nog in gesprek zijn met enkele zalen om die extra te huren. Om toch een indicatie te geven. De individuele bijdrage zal rond de 65 euro gaan liggen voor het gehele zaalprogramma.

Houd je mail en de website in de gaten.

Voor vragen en opmerkingen mail gerust naar de zaalcommissie

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren