Inloggen
Coronaprotocol: Verplichte registratie bij aanwezigheid op EHV
3-9-2020  | 
Beste leden, ouders van leden en bezoekers van EHV,

Als vereniging dienen wij ons aan de regels van de overheid te houden. Dit betekent onder andere dat er 1,5 m afstand gehouden moet worden, dat de handen zeer regelmatig gewassen moeten worden en dat we eenieder vragen niet op de club te komen als hij/zij verkouden is of koorts heeft. Ons actuele Corona protocol is hier te raadplegen.

Wij willen natuurlijk voorkomen dat EHV weer zou moeten worden gesloten vanwege een Corona uitbraak. Dan kan er niet gehockeyed worden en zijn velen de dupe.

Wij vragen u daarom ook om u vanaf heden (3 September 2020) te registreren als u op EHV komt. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar: spelers,coaches, managers, ouders van leden, bezoekers. U dient zich elke keer dat u komt opnieuw te registreren! U kunt dit eenvoudig van te voren doen, of bij aankomst op EHV bij de palen die bij de ingang staan door middel van een QR-Code. Er hangen ook posters met deze QR-Code bij het clubhuis.

Wij willen als bestuur zeker niet belerend zijn en al helemaal geen politieagent spelen. Wij willen enkel een beroep doen op je gezonde verstand en je liefde voor onze club. Houd je aan de maatregelen, zoals voorgeschreven.


Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitter


Bijlage: EHV-Covid-19-registratie-A2-v1.0-PRINT.pdf

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren