Inloggen
Teamindeling Meisjes 2020-2021
27-6-2020  | 

Beste Meiden/Meisjes en ouders,

 

Bij deze de teamindeling voor komend seizoen voor de meisje A t/m Kabouters. Het is een Excel-sheet met verschillende tabbladen.

 
We hebben de indeling gedaan op een aantal criteria:


- Scores uitgevraagd aan coaches en trainers

- Trainingsgroepen

- Input van de TC

- Overleg tussen de jeugdcommissie en de trainerscoördinatoren


Door de Corona-maatregelen zijn we helaas dus beperkt in het bekijken van wedstrijdsituaties. Het is helaas zo.

 

Specifieke opmerking over de MC-lijn en MD-lijn.

Gelukkig zijn dit categorieën met veel meiden. Het nadeel is dat het hierdoor volle teams zijn geworden in de MD-categorie. En ook in de MC-lijn. We hebben daarom gekozen om een MC6 te creëren dat zal worden aangevuld door externe instroom vanuit de C-leeftijd en doorstroom vanuit de MD. Hiermee creëren we kleinere teams waardoor er voor iedereen meer speeltijd is. Mocht dit niet lukken dan zullen we de MC6 invoegen in de bestaande MC-teams.


Vragen en opmerkingen kunnen in eerste instantie per mail worden gesteld aan de jeugdcommissie. [email protected]. De betreffende coördinator zal dan met jou contact opnemen. Ook hier hoop ik op constructieve dialoog waar het resultaat helaas niet altijd conform de wens zal zijn.


Als formele opmerking. Het kan zijn dat door omstandigheden tussen nu en de start van de trainingen er opzeggingen komen, nieuwe instroom is of voortschrijdend inzicht. We zullen dan als jeugdcommissie en technische commissie op plaatsen waar het nodig is aanpassingen doorvoeren. Dit natuurlijk altijd in overleg met speelsters en ouders.


Graag tot snel en houd de site in de gaten voor de laatste informatie over trainingstijden en start van het nieuwe seizoen.

 


Met vriendelijke groet,

 

Jeugdcommissie en technische commissie

 Bijlage: Master indeling meisjes 2021 EHV -versie website.xlsx

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren