Inloggen
Het EHV complex is gesloten
19-3-2020  | 
Beste leden en ouders van leden,

De afgelopen dagen leven we in een hele vreemde wereld, vele mensen worden ziek en sommigen overlijden, heel veel mensen werken thuis en er wordt gehamsterd in de supermarkten.
De kinderen zijn thuis en kunnen niet veel doen. En het geliefde hockey ligt even helemaal stil...

Wij denken en leven mee met alle zieken en overledenen. Wij hopen dat er snel weer zicht komt op de mogelijkheid weer lekker buiten te sporten, weer normaal te werken en weer vele leuke hockeydagen te beleven. 

Momenteel kunnen we weinig anders doen dan wachten op wat er komen gaat. Zodra er verder nieuws is, laten wij u dat natuurlijk weten. Wij zullen steeds de voorschriften en adviezen van de KNHB volgen, die u ook op hun site kunt vinden.

Graag willen wij u nog op wijzen dat EHV gesloten is, naar aanleiding van het sluiten van alle sportaccommodaties van de gemeente, onder andere in verband met vernielingen, hebben wij ook de hekken bij EHV op slot gedaan. Het is dus NIET meer toegestaan om, ook niet in kleine groepjes, op de velden te komen. Uiteraard is ook het clubhuis in ieder geval tot en met 6 April gesloten.


Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitterterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren