Inloggen
zaalhockey jongste jeugd
9-10-2019  | 
Beste ouders van de E6/F - Jeugd 
Terwijl het seizoen net een paar wedstrijden onderweg is, zijn we als jeugdcommissie samen met de zaalcommissie al weer druk bezig met de winterstop. Veel van onze (jeugd) leden, nemen in de winter deel aan de zaalcompetitie.  
Een competitie die er voor de jongste jeugd niet is. Om onze jongste jeugdleden in de winter toch te laten hockeyen én al vast aan de zaal te laten wennen, hebben we in samenwerking met Hockey Xperience een leuk winterprogramma ontwikkeld. Tijdens vier trainingen en een afsluitend toernooi, kunnen zij spelenderwijs hun zaalhockey skills ontwikkelen en ervaren hoe leuk zaalhockey is. 
Programma 
De trainingen staan onder leiding van onze Technische Coördinator Bart Olde Boerrigter met onze eigen jeugdtrainers. Ze worden gegeven bij onze buren van het Bonhoeffer college, Geessinkweg 100, 7544 ND Enschede. Op de volgende data vinden de trainingen en het toernooi plaats; 
  • · 15 en 22 december Training 
  • · 12 en 19 januari Training 
  • · 2 februari Afsluitend toernooi 
Alle trainingen vinden de plaats in de ochtend. Tijden zijn afhankelijk van de groepsgrootte. 
Voor het winterprogramma vragen wij een eigen bijdrage van € 35,- Je kunt ook kiezen voor € 40,- dan ontvang je een Hockey Xperience shirt.  
Zaalhockey wordt gespeeld met andere ballen en sticks dan bij veldhockey. Wij zorgen uiteraard voor de juiste ballen. Een zaalstick hoeft niet aangeschaft te worden. Wanneer je de onderkant van je stick taped, is dit ook toegestaan. Aanmelden voor het winterprogramma kan eenvoudig via onderstaande link 
Met vriendelijke groet, 
Jeugdcommissie EHV i.s.m Hockey Xperience 

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren