Inloggen
zaalhockey 2019-2020
24-9-2019  | 

Beste zaalhockeyers,

 Afgelopen weekend zijn de teams voor zowel de bond als de TVO-competitie ingeschreven. We hebben een ongekend aantal teams dit jaar. 18 teams in de KNHB-competitie en 12 teams die voor de eerste keer gaan meedoen aan de TVO-competitie.

 In totaal gaan er dus 10 teams meer dan vorig jaar zaal hockeyen!

 Individueel inschrijven

Om straks de teams in te kunnen delen is het noodzakelijk dat iedereen zich individueel inschrijft. Via de teammanagers is deze informatie gedeeld. Je kunt je individueel nog inschrijven tot eind september.

 

Training planning & capaciteit

Dit jaar hebben we meer zaaluren dan andere jaren kunnen regelen. Dit komt voornamelijk door het feit dat we de sporthal van het Geessink-college, onze buren, gaan gebruiken op de maandag en vrijdag avond. Daarbij hebben we ook een substantieel aantal uren kunnen boeken in de ISPA-hal in Almelo. Voor Diekmanhal en Stroinkslanden is het net als elk jaar karig. Maar ook hier hebben we een vergelijkbaar aantal uren kunnen regelen.

 Natuurlijk hebben, net zoals elk jaar, veld 4 tot onze beschikking. Eind November zullen hier de balken worden neergelegd om hier ook te kunnen trainen.

 Op 12 november zal het speelschema bekend zijn. Direct daarna zullen we trainingsschema maken. Voor die datum zullen we de teams uitnodigen op EHV om de wensen te inventariseren en vragen te beantwoorden. Dit zal ergens begin oktober zijn.

 Trainers

Voor de geplande uren in de hallen en op het veld zullen we in samenwerking met de trainers-co├Ârdinatoren proberen om alle trainingen te voorzien van een vaste trainer. Locaties die teams zelf huren kunnen we helaas niet altijd voorzien van een trainer.

 Kosten

De definitieve kosten kunnen pas worden opgemaakt nadat alle teams hun trainingslocaties toegewezen hebben gekregen. De kosten per zaal verschillen, het aantal uur verschilt per team en de kosten van de inschrijving tussen bond en en tvo verschillen. De definitieve kosten zullen eind november worden gecommuniceerd aan de teams. In december zullen deze kosten per lid worden geïncasseerd. Net zoals de contributie.

 

Voor vragen neem gerust contact op met de zaalhockey commissie

 [email protected]

 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren