Inloggen
Zaalhockey
4-9-2019  | 

Zaalhockey seizoen 2019 – 2020 (Bond en TVO)

 

Ook dit jaar zullen we weer actief gaan deelnemen aan het zaalhockeyprogramma. Zaalhockey is een ideale aanvulling op het veldhockey. Het komt de ontwikkeling van de spelers enorm ten goede, zowel op technisch als op tactisch gebied.

 

Junioren - TVO

Dit jaar zullen we ook deel gaan nemen aan de zogenaamde TVO-competitie. Dit is een Twents initiatief dat al enkele jaren actief is. Doel is om zaalhockey voor de breedte teams aantrekkelijk te maken door wedstrijden te organiseren in de regio, tegen bekende teams en op de dag zelf maximaal 1 wedstrijd tussen je eigen wedstrijden. De TVO is beschikbaar voor teams vanaf de 2e klasse en lager (veldindeling).

 

Jongste Jeugd – TVO

Ook de 8-tallen kunnen deelnemen aan de TVO-competitie.

 

Voor de F en E6 teams gaan we een apart programma organiseren via een externe partij. Doel hiervan is om spelenderwijs kennis te maken met zaalhockey. Hiervoor zullen die teams apart worden geïnformeerd.

 

Junioren – Bond

Teams die op het veld spelen hoger dan de 2e klasse kunnen zich inschrijven voor de bondscompetitie. Dit is gelijk aan andere jaren.

 

Senioren – Bond

Idem vorige jaren

 

Inschrijfprocedure

In tegenstelling tot afgelopen jaren zal de inschrijving via LISA verlopen. Iedereen moet zich individueel inschrijven. Er zal een evenement aangemaakt worden waar je jezelf kunt inschrijven.

 

De inschrijf deadline zal op 13 september liggen. Omdat we nog geen deadline hebben van de bond is dit indicatief.

 

Kosten

 

We hebben als zaalcommissie nog niet alle kosten in beeld omdat we nog in gesprek zijn met enkele zalen om die extra te huren. Om toch een indicatie te geven. De individuele bijdragen zal rond de 65 euro gaan liggen. Voor het gehele zaalprogramma.Dit is in lijn met de vorige jaren.

 

Houd je mail en de website van EHV in de gaten.

 

Voor vragen en opmerkingen mail gerust naar de zaalcommissie

 

[email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren