Inloggen
Update - Teamindelingsavonden voorjaar 2019
11-4-2019  | 

Dit jaar zullen de teamindeling-sessies plaatsvinden in het voorjaar op de onderstaande data. Belangrijk om te weten: het gaat dus om de categorie waar je vanaf seizoen 2019/2020 in thuishoort qua leeftijd.

 

Meisjes

Ronde 2:

Teamindeling Meisjes A: 3 Juni en indien nodig een extra moment.

Teamindeling Meisjes B: 4 Juni

Teamindeling Meisjes C: 5 Juni

Teamindeling Meisjes D: 6 Juni

 

De trainingen starten om stipt 18.00 uur en je kunt vanaf 17.30 je hesje met je eigen nummer afhalen. Op tijd komen is verstandig, de uitgifte is altijd een drukke bedoening.

 

Jongens

Gezien de verdeling van het aantal jongens over de categorieën is een specifieke selectietraining niet noodzakelijk. Dit zal tijdens de trainingen/wedstrijden worden beoordeeld.

 

Naast deze rondes zullen ook heel veel wedstrijden worden bekeken door een zogenaamde scouting-groep bestaande uit een groep van ervaren hockeyers binnen EHV. Dit staat onder leiding van de trainers-coördinatoren. Tevens zullen de coaches en managers worden gevraagd om hun input via de THEO-app.

 

Keepers

Keepers zijn ook voor deze avonden uitgenodigd.

 

Naar aanleiding van de indeling van vorig jaar willen we de vrienden/vriendinnenwensen nog beter analyseren. Naast de reguliere uitvraag over voorkeuren voor vriendinnen/vrienden willen we voor de A-lijn kijken of er behoefte is aan vrienden/vriendinnenteam(s). Mocht je die hebben in de toekomstige A-lijn neem dan contact op met de jeugdcommissie.

 

Sowieso kun je altijd terecht met je vragen bij de jeugdcommissie: [email protected]

 

Namens de jeugdcommissie en de trainers-coördinatoren

 

Michiel van Gemertterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren