Inloggen
Leren door te zien - Pilot 360 Sportsintelligence en EHV
9-4-2019  | 

Zoals velen van jullie wel een hebben gezien heeft EHV de beschikking over een video-analyse systeem voor veld 1. Dit systeem wordt geleverd door 360 sportintelligence. Nu wil het toeval dat veel medewerkers van 306-SI ook actieve EHV-ers zijn. Maar het toeval wil ook dat we er relatief weinig gebruik van maken. Daar willen we verandering in brengen.

 

Allereerst wat kan het systeem ?

 

Trainer/coach

Vier vaste full-HD camera’s leggen het gehele veld vast, zodat je geen moment meer mist. Tijdens de wedstrijd kun je al direct coderen met 360Tag en na de wedstrijd staat je analyse al klaar. Presenteer het met de zoom- of tekenfunctie en maak gerichte exports die je stuurt naar de betrokken spelers. Ook kun je een training opnemen om een bepaalde oefening achteraf te delen met je team om nog beter die strafcorner te laten slagen.

 

Speler

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Ontvang wekelijks feedback met de bijbehorende beelden van je acties, kijk met je linie naar mogelijke verbeteringen van jullie tactiek en bespreek tegenstanders. Alles om uiteindelijk een betere speler te worden. Je eigen beelden verspreiden? Maak eenvoudig clipjes van al je acties en download ze als mp4 op social media.

 

Samen met 360-SI willen we voor die teams (coaches en trainers) die hier gebruik van willen maken een pilot gaan doen voor de rest van het seizoen. Om zo met jullie te kijken hoe we hetsysteem optimaal kunnen inzetten.

 

NB. Het systeem staat alleen gericht op veld 1. Heb je dus een wedstrijd of training op een ander veld dan kun je hier helaas (nog) geen gebruik van maken.

 

Meld je als team, trainer of coach aan via Michiel van Gemert (bestuurslid TC Jeugd): [email protected]

 

Je ontvangt dan snel een account en een online tutorial om direct aan de slag te gaan. Kijk nu alvast om er meer over te weten op: http://360sportsintelligence.com/

 

 

Namens EHV en 360-SI

 

Nicole Groote Haar Michiel van Gemert EHV

360-sportsintelligence Bestuurslid EHV TCterug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren