Inloggen
Rabobank Clubkas Campagne 2019
19-3-2019  | 
Kom in actie en stem op ons!
EHV doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar €110.000,- onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o.
Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard!

Stemmen
Van 19 maart tot en met 7 april kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Alle klanten vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen
Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 12 jaar? Breng dan je stem uit op onze club. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren