Inloggen
Van de barcommissie
12-3-2019  | 
Beste leden van EHV,

Afgelopen weekend was het 1e weekend op EHV na het overlijden van Lotte. Een weekend gekenmerkt door emoties, saamhorigheid, clubgevoel en compassie. Achter de bar hebben we dat ook gemerkt. Wildvreemden, eigen leden en leden van bezoekende teams informeerden naar het condoleance-register en lieten steunbetuigingen achter. In de keuken staan o.a. bloemen van Bully, Zwolle en Epe maar ook het condoleanceregister is meer dan 400x getekend. 

Diezelfde saamhorigheid merkten wij ook tijdens de bardiensten op zondag. Ondanks het feit dat het schema door omstandigheden pas laat in de afgelopen week beschikbaar was, hebben Dames 5, Dames 2 en Heren 1 de bardiensten super opgelost en gedraaid. Met name het feit dat Heren 1 bij sluiting de bezem in de hand nam werd zeer gewaardeerd.

Een klacht die wij het afgelopen half jaar geregeld kregen was dat de bardiensten een week vantevoren bekend werden gemaakt. Hierdoor hebben teams te weinig tijd om voldoende mankracht te regelen. Die klacht hebben wij serieus opgepakt.
In de loop van deze week zal naar alle zondagteams de barindeling tot en met einde van het seizoen worden gemaild. De indeling is zodanig dat ieder team een iets langere shift zal draaien waardoor een team minder vaak ingezet zal worden.
Mocht je als team verhinderd zijn (om welke reden dan ook) dien je zelf voor vervanging te zorgen.

We hopen jullie hiermee geholpen te hebben en wensen iedereen een succesvol 2e helft van het seizoen toe.

De Barcommissie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren