Inloggen
Van de voorzitter - 2019
30-1-2019  | 
Helaas kon ik bij de nieuwjaarsborrel op EHV op 13 Januari niet alle leden en ouders van jeugdleden persoonlijk een gelukkig, gezond en sportief 2019 toewensen. 
Daarom heb ik gemeend om u hierbij namens het gehele bestuur toch nog op deze (weliswaar onpersoonlijke) manier het allerbeste voor 2019 toe te willen wensen. Het zou mooi zijn (maar is misschien tegenwoordig een utopie) dat er bij dit soort gelegenheden nog veel meer leden en ouders aanwezig zouden zijn, het is niet alleen erg gezellig, maar u leert elkaar er ook eens op een andere manier kennen dan langs c.q. op het veld!

Het zaalseizoen zit er al weer bijna op, binnenkort beginnen de veldtrainingen weer en start de 2e helft van het seizoen. 

Zoals u zult gaan zien, hebben in ons clubhuis een aantal veranderingen plaatsgevonden, die het geheel een ander aanzien geven: boven de bar is een plafond aangebracht, de verlichting binnen is aangepakt, het meubilair is vernieuwd en er is een verhoging gemaakt waarop echte 'Oostenrijkse' houten banken komen en waar een heel team gezellig kan zitten! Wij willen hierbij De Club van 100, Joost Eitink, Evert Huizinga, Henry Lubbers, en Johan Vissia heel erg bedanken, zonder jullie inzet was dit niet mogelijk geweest! Lijkt het u ook leuk om aan dit soort activiteiten mee te helpen, meldt u dan aan bij de accommodatie commissie. Of kom naar de Klusdag die binnenkort weer georganiseerd wordt!

Voor Heren 1 hebben we een 'oude bekende' gevonden die de trainingen en coaching samen met Wil Dielis inmiddels opgepakt heeft, Ronald Brouwer. Wij zijn erg verheugd dat hij met veel enthousiasme aan de slag gaat met het team voor een goede eindklassering na de 2e seizoenshelft. Wij wensen hem daarbij alle succes! Tevens wil ik Jack Justus bedanken voor de passie en het enthousiasme waarmee hij als interim coach de eerste seizoenshelft heeft volbracht.

Dames 1 vertrekt binnenkort op trainingskamp naar Malaga, zodat de kans op sneeuw, zoals afgelopen jaar in Parijs, wat kleiner is. Daarna zal er onder leiding van Thiemo en Alexander geprobeerd worden om de huidige 3e positie op de ranglijst te verbeteren, immers alleen de eerste twee plaatsen bieden een (kans op) promotie naar de Overgangsklasse.

Rest mij nog iedereen een  hele sportieve 2e seizoenshelft toe te wensen!

Rob Witz - Voorzitter EHV

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren