Inloggen
Masterclass Breed motorische Warming-up ON
5-11-2018  | 

Kinderen zijn motorisch steeds minder goed ontwikkeld. Gevolg: vanaf de puberteit zien we dat spelers zich (als hockeyer) in beperktere mate gaan ontwikkelen en meer blessures oplopen, wat (mede) zorgt voor meer sportuitval onder jongeren. De ontwikkeling van de motorische vaardigheden is dus cruciaal. Een goede warming-up kan hierbij helpen!

We organiseren daarom op 17 oktober een webinar en in november masterclasses voor (jeugd)trainers. De fysio’s van de nationale jeugdteams geven je tijdens het webinar een inleiding op het onderwerp en nemen je tijdens de masterclass verder mee in hoe je een goede warming-up inricht. Aan het einde van de masterclass heb jij voldoende theoretische achtergronden en praktische voorbeelden meegekregen om zelf een goede warming-up in te kunnen richten.

Aanmelden

De masterclass voor district Oost Nederland vindt plaats op 19 november, van 17.30 – 19.30 uur bij H.V. Deventer. Voor €10,- kun jij hier aan deelnemen. Interesse? Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Het webinar en de masterclasses komen voort uit onze Visie op de ontwikkeling van hockeyers, waar de breed motorische ontwikkeling onder kinderen een belangrijk aandachtspunt van is.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren