Inloggen
Train samen met WK-ganger Sander de Wijn!
16-9-2018  | 
Op donderdag 25 oktober komt international Sander de Wijn naar Twente! In samenwerking met Hockey Xperience en een jeugdinternational (wie wordt later bekend gemaakt) heeft Sander een fantastische clinic voorbereid. De clinic is voor spelers/speelsters van 6 t/m 14 jaar.

De dag ziet er iets anders uit dan dat jullie gewend zijn van de clinics van Hockey Xperience. Waar we normaal om 10 uur in de ochtend beginnen, starten we nu om 13.00 uur met de trainingen. Alle spelers worden ingedeeld met zijn of haar eigen leeftijdsgenoten. Uiteraard zullen we ook weer voor voldoende aandacht zorgen voor de keepers! Het eerste blok duurt 1,5 uur waarna we een pauze nemen van een half uur. Tijdens deze pauze wordt een sportieve versnapering/lunch verzorgd om weer op voldoende krachten te komen. Om 15.00 uur starten we dan met het tweede deel van de training. Om 16.30 zijn de trainingen ten einde. Maar....dit nog niet alles!

Persconferentie en loterij

Deze fantastische dag wordt afgesloten met een heuse persconferentie en een loterij! Middels het inschrijfformulier kan iedereen zijn/haar vraag indienen die je altijd al hebt willen stellen aan Sander of een international in het algemeen. Hoe oud was je toen je begon met hockeyen? Wat eet je als international? Hoeveel dagen ben je op reis? Je krijgt nu de kans om Sander "het hemd van het lijf te vragen"!

Maar dat is niet alles. Aan het einde van de persconferentie hebben we nog een loterij met shirts van Sander en andere hockey gerelateerde artikelen. Dit mag je niet missen!





terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren