Inloggen
1e Goalie Outdoor Event op HC Schiedam
14-1-2018  | 
Beste keeper/keepster,

De zaalcompetitie is nog volop bezig, maar wij van Pan-na zijn al bezig met de veldvoorbereidingen voor de 2e helft van het seizoen. Daarvoor organiseren we op 4 maart 2018 in samenwerking  met HC Schiedam de eerste editie van Goalie Outdoor

We werken in 1 lange sessie waarbij we zowel conditioneel als technisch aan de slag gaan. Dit uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers uit binnen- en buitenland. Pan-na Goalies wordt geleid door Kai Zaoui, keepertrainer van o.a. de nationale jeugdteams van BelgiĆ« en de toplijn-keepers van HC Tilburg en Den Bosch. De sessie duurt ongeveer 2 uur met een korte pauze er tussen. 

Ben je een Senior A/B/C/D keeper of keepster? En wil jij graag lekker aan de slag? Schaf dan een Goalie Outdoor ticket aan. De kosten bedragen € 50,- per inschrijving, waarbij max in groepen van 3 wordt gewerkt. 

Natuurlijk hebben we ook voor de 6 en 8-tallen keepers een clinic van een uur in petto. De kosten daarvan zijn € 25,- per inschrijving.

voor een impressie van onze clinics. Wil je meedoen? Scroll dan onder de film naar beneden om je in te schrijven. Vergeet niet om je club, team en speelniveau (klasse in de competitie) aan te geven.

We hopen jullie te mogen begroeten op HC Schiedam!

Met vriendelijke groet,
Pan-na Goalies
Tanja Margan


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren