Inloggen
Bitje happen op EHV op donderdag 2 november van 18:00 tot ca 19:30 uur
17-10-2017  | 
Samen veiliger hockeyen

Sporten is gezond. En hockey is misschien wel de leukste teamsport die er is. Helaas lopen meer dan 100.000 hockeyers jaarlijks een blessure op. Dat is in verhouding ruim 2 keer zoveel als bij andere sporten. De KNHB en EHV willen de veiligheid en gezondheid op en rond het hockeyveld verbeteren.

KNHB stimuleert het dragen van professionele gebitsbescherming. Door het dragen van een kwalitatief goede gebitbeschermer kunt u letsel voorkomen of aanzienlijk verminderen.

Hoe werkt een gebitsbeschermer?
Wanneer iemand geen gebitsbeschermer draagt, stuurt een klap tegen de onderkant van het gezicht schokgolven door de schedel. Een voltreffer kan de voortanden breken. In sommige gevallen kan de overgebrachte kracht tot een gebroken kaak leiden of kan deze door de onderkaak en het kaakgewricht naar de onderkant van de schedel heen lopen, wat dan een hersenschudding als gevolg heeft.

Een gebitsbeschermer werkt als een schokdemper, die de kracht over een groot gebied verspreidt. Het duurt langer voordat de piek van de kracht wordt bereikt. Het verspreiden van de energie van de klap over een groot gebied en over een langere tijd vermindert het effect, en eventueel letsel wordt voorkomen of aanzienlijk verminderd.

Een bitje op maat.
EHV werkt samen met TOP Orthodontie. Samen organiseren we de hapdag. Wil jij een bitje op maat? Kom op de hapdag in het clubhuis van EHV waar wij een hapdag organiseren.

Ook voor wisselgebitjes en beugelbekkies.
De hapdag wordt georganiseerd op donderdagavond 2 november van 18.00 - 19:30 uur. De kosten voor een bitje zijn € 30,00 en dienen vooraf contact betaald te worden.


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren