Inloggen
Pietendisco! Geef je op
30-10-2012  | 
Nog even en ik kom Nederland weer een bezoekje brengen. Een tijd van het jaar waar ik altijd naar uitkijk. Ik kom dan bij veel mensen thuis, maar ook op het werk van vaders, moeders, opa's, oma's, oppassen, enz. Erg druk allemaal, voor mij, maar ook voor de kinderen.

Daarom heb ik samen met de organisatie van het Sinterklaasfeest van EHV besloten om niet persoonlijk op bezoek te komen bij EHV. In plaats daarvan stuur ik onze DJPietJerom en 10 Danspieten. Samen zorgen zij voor een spetterende Pietendisco voor alle kabouters, F-jeugd en E-jeugd van EHV. Ook de broertjes en/of zusjes t/m 8 jaar zijn voor deze Pietendisco uitgenodigd.

Omdat de organisatie natuurlijk voor voldoende chocolademelk en broodjes knak moet zorgen, zouden ze het prettig vinden dat jullie per mail doorgeven of jullie komen en of je broertje(s)/zusje(s) meekomen. Dit kan per mail aan; [email protected].

Ik hoop dat de Danspieten zich een beetje gedragen tijdens de disco en dat DJPietJerome er een dolle boel van weet te maken. Dan missen jullie mij vast een stuk minder. Voor jullie heel veel plezier vrijdag 23 november, en ik zie jullie waarschijnlijk wel op school of zo...

Groetjes Sint


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren