Inloggen
Extra Corona maatregelen per 4-11-2020
5-11-2020  | 
Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen zijn de Coronamaatregelen per 4-11-2020 weer verscherpt.


Dit heeft consequenties voor onze seniorleden: de trainingen mogen vanaf nu alleen in groepjes van 2 worden gedaan met daarbij ook nog de 1,5 meter afstand. Dit is in de praktijk niet haalbaar, daarom zullen de trainingen de komende twee weken uitvallen (periode waarvoor deze extra maatregel van toepassing is). Daarna kan er, zoals het er nu naar uitziet, wel weer getraind worden in groepjes van 4.


Voor de jeugd hebben de nieuwe maatregelen geen extra consequenties: er mag nog steeds gewoon getraind worden en er mogen oefenwedstrijden tegen andere EHV teams worden gespeeld, zoals momenteel ook al veel gebeurt en wat de jeugdcommissie ook stimuleert om tot de winterstop begin december te blijven doen.


Het bestuur, de jeugdcommissie en de trainingscoördinatoren denken nog na over activiteiten in december (uiteraard afhankelijk van de dan geldende maatregelen en het weer). En hopelijk kunnen de reguliere competitiewedstrijden weer hervat worden in januari.


Daarnaast heeft de KNHB besloten om zowel de zaalhockeycompetitie als de midwintercompetitie niet door te laten gaan, maar gaat zij proberen om de niet gespeelde wedstrijden van dit najaar in Januari en/of Februari al in te halen. Dit mede afhankelijk van de duur van de maatregelen en de weersomstandigheden.

De maatregelen van de KNHB kunt u hier volledig lezen.

Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitter

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren