Inloggen
Aanmelding Midwintercompetitie 2020-2021
2-11-2020  | 

Zoals jullie weten zal de KNHB, door het grotendeels vervallen van de zaalcompetitie, een midwintercompetitie organiseren voor Senioren en Junioren.


Opzet midwintercompetitie (info vanuit KNHB)

De Midwintercompetitie 2020-2021 ziet er als volgt uit:


Jongste Jeugd: Voor 3, 6 en 8-tallen, 1 wedstrijd per dag, spelen in januari en begin februari


Junioren: Voor 11-tallen, 1 wedstrijd per dag, spelen in januari en februari


Senioren: Voor Sevens-teams (herenteams, damesteams en mixteams) en 11-tallen (herenteams en damesteams, jong senioren, 30+, 35+ en 45+ teams), 1 wedstrijd per dag, spelen in januari en februari. Ook reguliere seniorenteams kunnen zich voor de midwintercompetitie inschrijven voor de Sevens competitie.

De wedstrijden worden buiten de schoolvakanties gepland en de KNHB streeft ernaar dat elk team 4 of 5 wedstrijden kan spelen. Indien een vereniging teams inschrijft gaat de KNHB ervan uit dat de vereniging ook capaciteit heeft op het eigen complex om wedstrijden te spelen. Normaal gesproken is een van de charmes van de midwintercompetitie dat een groot aantal teams naar één locatie gaat en vervolgens in meerluiken wedstrijden speelt. Dat is op dit moment wegens de regels rondom corona helaas niet mogelijk. De KNHB deelt de wedstrijden dus in zoals een regulier veldhockeyprogramma. Let op: vaak worden sproei installaties in de winter afgesloten door de gemeente. Mocht dit het geval zijn dan is het aan de vereniging om met de gemeente in gesprek te gaan om dit te voorkomen of er moeten voldoende andere velden beschikbaar zijn.

 

De eventuele speeldagen zijn als volgt:

 

9/10 januari 2021

16/17 januari 2021

23/24 januari 2021

30/31 januari 2021

6/7 februari 2021

13/14 februari 2021 (alleen regio Noord en Midden)

 

Hoeveel en welke speeldagen er nodig zijn zal pas bij de poule indeling bekend worden. Zodra er bekend is hoeveel teams er in een poule spelen kunnen we een planning maken. Het kan dus zijn dat niet alle teams in alle weekenden een wedstrijd hebben. In principe is het uitgangspunt dat de jeugd op zaterdag ingepland wordt en de senioren op zondag. Dit kan in sommige regio’s afwijken als er bijvoorbeeld afspraken zijn bij het zaalhockey dat de jeugd op zondag speelt i.v.m. open dagen.

 

Kosten midwintercompetitie

Bij teamdeelname aan de midwintercompetitie zal er per team een klein bijdrage worden gevraagd om de daadwerkelijke extra kosten te dekken.

 

Inschrijven kan op de volgende manier en per team. – tot 8 November 2020

Jongste Jeugd en Junioren – inschrijven via jeugdcommissie : [email protected]

Senioren – inschrijven via wedstrijdsecretariaat senioren : [email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren