Inloggen
EHV-hockeyheren thuis keihard onderuit tegen GCHC (0-4)
5-10-2020  |

ENSCHEDE – De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de wedstrijd tegen GCHC op eigen veld met een dikke nederlaag (0-4) afgesloten. De thuisploeg speelde vrijwel vanaf het begin een verloren partij, omdat de eerste twee tegengoals niet alleen veel te snel (tweede en zesde minuut), maar ook veel te gemakkelijk werden weggegeven. Vanaf het derde kwart herstelde EHV zich prima en was het zeker niet de mindere ploeg, maar toen was het te laat en daarin zag trainer-coach Richard van Wezenbeek een terugkerend patroon: ‘Dit was niet de eerste keer dat de tegenstander voor ons de wekker moet zetten en dat we te laat wakker worden. Dat moet eruit, want daarmee maak je het jezelf lastig en geef je de punten goedkoop uit handen. We zijn verslagen in de cirkels, jawel: meervoud, maar ik wil wel kwijt dat we met het niveau van vandaag vorige week ruimschoots gewonnen hadden. Op de inzet valt niets aan te merken, maar qua wedstrijdtiming valt er nog een wereld te winnen en daarover gaan we de komende week maar eens een hartig woordje wisselen.’ Mart Wijma, Joris Maathuis en Tobias Mink ontbraken wegens blessures, Gijs Sanders en Jilles Timmers uit de A1 deden het als invallers heel behoorlijk. Aanvoerder Pim Bonder werd verkozen tot Man of the Match.