Inloggen
Start nieuwe seizoen - Corona - 13 Augustus
13-8-2020  | 
Beste leden en ouders van leden,

We gaan weer van start!
In de afgelopen periode is er achter de schermen drukt gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Naast de indeling van de teams zijn ook de trainerscoördinatoren, trainers en coaches weer vastgelegd voor het komende seizoen. 

Onze trainingscoördinatoren Antoinet en Bart zullen ook het komende seizoen alles weer piekfijn regelen.Thiemo Bruning zal ook het komende seizoen Dames 1 weer leiden. Voor de training/coaching van Heren 1 hebben wij Richard van Weezenbeek kunnen vastleggen, een oude bekende bij EHV. Zoals u wellicht gehoord heeft, heeft Ronald Brouwer de club verlaten en gaat hij aan de slag in Hattem als assistent coach Heren 1. Wij wensen Ronald veel succes daar! Voor alle andere teams wordt de laatste hand gelegd aan het invullen van de trainers.

Het clubhuis is eindelijk weer open!
Wel wil ik eenieder er nadrukkelijk op wijzen dat de COVID-19 besmettingen overal weer aan het toenemen zijn, reden waarom wij iedereen nadrukkelijk vragen de geldende regels nog wel in acht te nemen, dus 1.5 meter afstand, handen regelmatig ontsmetten en bij klachten: blijf thuis! Wijs anderen hier alstublieft ook op!

Graag wil ik ook nog mijn waardering uitspreken voor alle leden wat betreft de inning van de laatste termijn van de contributie afgelopen seizoen: vrijwel iedereen heeft deze gewoon plaats laten vinden. Met slechts enkele leden is een afspraak gemaakt de contributie op een later tijdstip te voldoen. Dank, u helpt de club hier enorm mee!

Ik hoop u zeer binnenkort weer op EHV te mogen verwelkomen en wens eenieder een plezierig, sportief en succesvol nieuw seizoen toe. 
Graag wijs ik u er nog op dat op Vrijdag 28 Augustus vanaf 17:00 de traditionele Vrijwilligersbarbecue plaatsvindt op EHV, waarvoor alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen uitgenodigd zijn (wél aanmelden). Tevens vindt op Zaterdag 29 Augustus in een gewijzigde vorm alsnog de Klaverblad Verzekeringen Startdag plaats, waarbij wij hopen op een goede opkomst! De aankondiging hiervan komt er aan. 

Namens het bestuur,
Rob Witz - Voorzitter



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren