Inloggen
Trainingen 29 april voor de jeugd: hier moet iedereen zich aan houden
26-4-2020  | 
 Beste ouders, trainers en kinderen, 

Afgelopen dinsdag is bekend geworden dat vanaf woensdag aanstaande er door de jeugd weer getraind zou mogen worden. Voor de jongste jeugd zonder restricties (voor spelers/speelsters), voor de oudere jeugd alleen met het continue behouden van 1,5 meter afstand tot elkaar. 

De afgelopen dagen is druk overlegd over de manier waarop wij als EHV hier vorm aan kunnen geven. Dit is mede afhankelijk van de standpunten van de Gemeente Enschede. Wij hebben besloten om vanaf woensdag 29 april weer te starten met de trainingen voor zowel de Jongste jeugd als de junioren Voor de jongste jeugd ( t/m 12 jaar) volgens een aangepaste trainingsschema. Dit kun je bekijken via de EHV app. 

Voor alle jeugdleden gelden de volgende voorwaarden, spelregels, beperkingen.
 
1. Geen ouders binnen de poorten, d.w.z dat kinderen die gebracht worden op de parkeerplaats worden afgezet en later opgehaald. Ouders, die met hun kinderen mee fietsen worden verzocht goed afstand te bewaren. Ouders, die hun kinderen met de auto brengen/ophalen moeten in de auto blijven en via de aangegeven route de kinderen afzetten en ophalen.

 2. Het deelnemen aan de trainingen is vrijwillig. 

 3. Kleedkamers en clubhuis blijven gesloten, toiletten zijn niet beschikbaar. Zorg er voor dat de kinderen voor de training naar het toilet zijn geweest.

 4. Trainers en begeleiders dragen een hesje, waardoor zichtbaar is dat er 1,5 meter afstand moet worden gehouden, deze hesjes krijg je van Bart en Antoinet en worden direct bij aankomst op het park aangedaan/opgehaald en daarna meegenomen naar huis voor de volgende training.

 5. Trainers zijn de enigen die in het materiaalhok mogen komen. Er mag maar 1 trainer in het hok zijn. De volgende trainer wacht buiten en kan pas naar binnen als de 1ste trainer eruit is.

 6. Trainers houden, uitzonderlijke situaties voorbehouden, 1,5 afstand tot elkaar en tot alle kinderen.

 7. En uiteraard iedereen die verkouden is of andere ziekteverschijnselen vertoont komt niet trainen, blijf thuis!

8. Iedereen dient maximaal 10 min voor aanvang van de training aanwezig te zijn en max 10 minuten na de training van het complex weer weg te zijn

9. Let er op dat iedereen met een afstand van 1,5 meter naar het sportcomplex komt en weer weggaat

De trainingen voor de oudere jeugd (13 t/m 18 jaar) starten ook vanaf woensdag 29 april volgens het aangepaste trainingsschema in de app. Uiteraard onder dezelfde voorwaarden als boven genoemd, met als extra voorwaarde: 

1. Alle spelers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en tot ieder ander die op het sportpark aanwezig is. Dat wil zeggen dat er wel partij- of positiespel kunnen spelen maar met aangepaste regels. 

2. Spelers mogen niet aangevallen worden en maar maximaal 10 stappen zetten als ze aan de bal zijn.
 
Met in achtneming van ALLE eerder genoemde voorwaardenen spelregels kunnen de keeperstrainingen ook weer hervat worden volgens nieuwe rooster. Iedereen heeft het hockeyen heel erg gemist, maar we kunnen er alleen weer plezier aan beleven als wij ons allemaal aan de regels houden. We gaan ervan uit dat iedereen zich aan de gestelde regels en voorwaarden houdt.  Het niet houden aan de voorwaarden kan tot gevolg hebben dat we, op last van de gemeente, weer moeten sluiten. De Gemeente Enschede heeft al aangeven dat ze de regels streng zullen controleren. 

Heb je vragen of mis je zaken. Stuur dan gerust een mail naar:  
Jeugdcommissie​: [email protected]
Trainerscoorinatoren:​: [email protected]  

Met sportieve groet, 
namens Jeugdcommissie en trainerscoördinatoren 
Antoinet, Bart en Michiel 

Bijlage – Routering parkeerplaats



terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren