Inloggen
EHV-hockeyheren hebben geen kind aan Amersfoort (6-1 winst)
30-9-2019  |

ENSCHEDE – De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de thuiswedstrijd tegen Amersfoort overtuigend met 6-1 gewonnen. Met de rust was de stand 4-1 en de tegenstander, die vooraf op gelijke hoogte stond met de thuisploeg, werd in de eerste 35 minuten volkomen weggespeeld, met vier sublieme velddoelpunten van Stijn Adolfsen, Wouter Nederhand, Floris Kroezen en Luc Albers. In de tweede helft speelde EHV gemakzuchtig en plichtmatig, wat gelet op de royale voorsprong wel logisch leek, maar voor de supporters die hun favoriete ploeg in de stromende regen niet in de steek wilden laten, toch wat minder uitpakte. Tobias Mink was degene die hun loyaliteit toch nog met twee goals beloonde (eindstand 6-1) en werd mede daardoor uitgeroepen tot Man of the Match.