Inloggen
Studeren en hockeyen in het buitenland
20-9-2019  | 
"Externe content"
 
Studeren in de VS of Canada. Een fantastische ervaring!
Wil jij een bachelor of master behalen in de VS of Canada? Of wil je een gap year doen? Of misschien studie en sport combineren? Het kan allemaal!  Op 5 oktober (Hilversum) & 6 oktober (Rosmalen) kom je alles te weten op de Go Global Education Fair.

Ontmoet vertegenwoordigers en alumni van high schools en universiteiten. Er zijn voorlichtingssessies van UStudy (studie) en GUTS (studie in combinatie met sport). Er zijn mogelijkheden voor iedereen en op elk niveau: van middelbare scholieren en VMBO-studenten tot PdD-kandidaten.

UStudy deelt advies en tips met iedereen die voor een korte of langere periode in de VS of Canada wil studeren. Bijvoorbeeld een zomerprogramma of gap year aan een universiteit of high school, of een hele studie op bachelor, master of PhD niveau. Leeftijd, schoolniveau of cijfers maken niet uit. Iedereen kan naar Noord-Amerika en het hoeft niet duurder dan een studie in Nederland te zijn.

GUTS en UStudy plaatsen al vele jaren sporters en ook hockeysters (op verschillende niveaus) in de Verenigde Staten. De volgende speelsters zijn dit avontuur al aangegaan: Bodil Keus (de Terriers), Nadine de Koning (Laren), Emmeline Oltmans (Gooische), Esmee Peet (Laren). Enkelen van hen zullen op de fair aanwezig zijn.

De Fair is gratis maar je moet je wel van te voren aanmelden. Info en tickets: goglobaleducationfair .com

Tot op 5 of 6 oktober!

Heb je vragen of wil je nog meer weten, neem contact met mij op.


Vriendelijke groet,
Mariette de Koning

T:+31625093185
Email : [email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren