Inloggen
Teamindeling junioren seizoen 2018-2019
22-6-2018  | 
Beste Meiden & Jongens (en ouders),

Het indelen van bijna 50 teams is voorwaar een beproeving. Dit jaar hebben we op basis van zoveel mogelijk meetpunten, een andere planning van de selectiemomenten en extra scoutinginfo in onze ogen een nog afgewogener indeling kunnen maken. Dit betekent helaas niet dat we aan alle (hoge) verwachtingen hebben kunnen voldoen. Soms van de jongens en meiden zelf, soms van de ouders. Waar nodig hebben we iedereen feedback gegeven op de indeling zoals die nu bekend gemaakt is. 

Mochten het in de komende periode nodig zijn om opnieuw naar de indeling te kijken door bijvoorbeeld opzeggingen, waardoor een team niet meer compleet is. Dan zullen we dat natuurlijk doen.

Met deze teamindeling gaan we vanaf maandag al trainen. Op de EHV website staat het trainingsschema inclusief de trainer. (NB. het staat niet in de APP) Soms is het zo dat we op dit moment nog geen vaste trainer hebben, voor het komende seizoen. Voor die teams hebben we een interim trainer gepland die de komende 3 weken met je nieuwe team aan de slag gaat. Het trainen gaat dus altijd door tenzij specifiek aan je word gecommuniceerd dat het niet doorgaat.

Tot slot  wil ik iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het selectieproces en wens alle spelers en ouders een succesvol en plezierig seizoen toe.

namens de jeugdcommissie
Michiel van Gemert

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren