Inloggen
Voorlopige Teamindeling Seizoen 2018-2019 (Meisjes)
17-6-2018  | 
De teamindeling Jongens en Jongste Jeugd Jongens zal uiterlijk aanstaande dinsdag bekend gemaakt worden.


Beste Meiden,

De voorlopige teamindeling meisjes voor het seizoen 2018 - 2019 is hier te bekijken. De teamindeling is gebaseerd op meerdere inputgegevens, Hierbij moet je denken aan input van coaches en trainers via 2 enquêtes, scoutingrapportages, de selectiedagen en individuele feedback van coaches, trainers en managers gedurende het seizoen. 

We hebben als jeugdcommissie zoveel mogelijk rekening gehouden met vriendinnen-wensen. Dit is in veel gevallen gelukt, maar helaas niet altijd. Soms is de teamindeling-puzzel te lastig om aan alle vriendinnenwensen gehoor te geven.

Tot slot. Mocht je vragen hebben over jouw individuele teamindeling dan kan de lijn-coördinator die beantwoorden. We hebben hiervoor aanstaande donderdag 21 juni een moment ingepland tussen 19.00 en 21.00. Om je vraag goed te kunnen beantwoorden willen we je vragen om je vraag vooraf aan de jeugdcommissie te mailen. Je kunt dit doen tot dinsdag 19 juni 12.00 uur. Dat geeft de lijn-coördinator voldoende tijd om goed voorbereid met je in gesprek te gaan. Je ontvangt een mailtje met het tijdstip waarop je in gesprek kunt gaan met de lijn-coördinator aanstaande donderdag. Dit doen we om wachttijden te voorkomen en om iedereen voldoende tijd te geven om in gesprek te gaan.

Op vrijdag 22 juni maken we de definitieve indeling bekend.


Jeugdcommissie EHV


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren