Inloggen
SUPPORTERS BEDANKT!
5-6-2018  | 

Lieve EHV'ers,


Helaas, het mocht niet zo zijn. We hebben gevochten voor wat we waard waren maar het seizoen is voor ons gisteren ook geƫindigd.


Zaterdag hebben wij collectief niet thuisgegeven en ver onder ons kunnen gepresteerd. Zondag stonden we er wel en hebben we een groot deel van de wedstrijd kunnen domineren. Maar Alphen was een geduchte tegenstander, met net wat meer slimmigheid en misschien minder wedstrijdspanning dan wij.


Wij stapten zondag enigszins verdrietig, maar met opgeheven hoofd van het veld. We hebben weer een bak aan ervaring in onze pocket en het team zal volgend jaar gewoon weer gaan strijden voor die promotie.


Het team blijft grotendeels intact, maar we nemen in ieder geval afscheid van onze lieve Wiek die gaat genieten van het studentenleven in Utrecht. Wat waren we blij dat ze dit jaar na haar kruisbandblessure weer het veld op mocht en wat zullen we haar missen. In het veld, met haar weergaloze verdedigende (én aanvallende) acties, maar vooral ook haar fijne energie, schaterlach en haar geweldige persoonlijkheid buiten het veld.


Zelf doe ik ook een stapje terug, daar hebben jullie mij al groots voor bedankt (HULDE!). Wat zal ik het hockey maar vooral mijn lieve teamies missen. Gelukkig blijf ik bij EHV en kan ik ze nog heel vaak naar een overwinning schreeuwen. Granny is nu al trots op jullie!


Namens het team: dank aan alle lieve supporters, de club en onze geweldige sponsoren voor weer een top seizoen. We hebben genoten, wij hopen jullie ook!


Veel liefs,
Judith


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Shirtsponsoren
Sponsoren